Ромина Андонова-Тасевска - Мис България 2010, е новата водеща в “Съдебен спор по Нова

...
Ромина Андонова-Тасевска - Мис България 2010, е новата водеща в “Съдебен спор по Нова
Коментари Харесай

Пълна промяна в Би Ти Ви, затова и Цитиридис си отива

Ромина Андонова-Тасевска - Мис България 2010, е новата водеща в “Съдебен спор ” по Нова тв

Пълна смяна следва в програмата на Би Ти Ви, по тази причина и Николаос Цитиридис си отива с вечерното шоу. Тя ще се види с целия си искра през пролетния сезон от февруари нататък, само че занимателното предаване на стендъп комика стопира още на 1 декември.

“В идващите дни ще споделим повече информация за финала на предаването. Програмното решение е обвързвано напълно с упоритостта на Би Ти Ви напролет да предложи на феновете актуализирана стратегия ”, обявиха публично от медията. Впрочем част от смяната е и свалянето на турските сериали от праймтайма, което към този момент е реалност.

В последния месец на годината малкия екран всекидневно излъчва празнична стратегия и част от настоящите ѝ излъчвания излизат във почивка. Впрочем по този начин беше и предходната година с “Шоуто на Николаос Цитиридис ”. Този път обаче то няма да се върне на екрана, като измежду аргументите е освен обновяването на програмата, само че и относително ниският му рейтинг.

Той не е загадка за никого, само че все пак шоуто се задържа 4 години на екрана, тъй като има своята твърда публика и тя е най-вече младежка, обясниха от малкия екран. Заради младите фенове бе фиктивен и онлайн вид, който се излъчва единствено в мрежата.

Шоуто обаче се изчерпа съдържателно, тъй като тв пазарът у нас е много дребен, а и известните посетители бързо свършват, настояват медийни експерти. Затова в късните тв часове се появяват и чалга звезди макар недоволството на част от феновете, които се оплакват от това даже във фейсбук. Зевзеците измежду тях предвидиха завръщане на “Шоуто на Слави ” от 15 януари - едно от най-рейтинговите излъчвания на Би Ти Ви. Оттам обаче съществено опровергаха с довода, че Слави е политическо лице и няма място на техния екран като водещ.

Същевременно промени има и в Нова тв, където през вчерашния ден бе излъчен последният епизод на токшоуто “Съдебен спор ” с Нана Гладуиш. Тв водещата напуща по лично предпочитание, а на нейно място ще излезе Ромина Андонова-Тасевска, Мис България 2010. Доскоро тя беше измежду панелистите на “На кафе ” при Гала. Отсъствието ѝ от предаването в последно време е точно поради новата ѝ роля, която ще бъде оповестена в неделя в правосъдното шоу.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР